Op Na Fir Bolg in Vorselaar (B) is nog iemand nodig die internationale vrijwilligers kan begeleiden bij de op- en afbouw, van 28 juni t/m 12 juli. We ontvingen de volgende oproep van VIA vzw:
VIA vzw is dringend op zoek naar een begeleider voor haar work@world-project Na Fir Bolg. VIA organiseert interculturele uitwisselingen in binnen- en buitenland via vrijwilligerswerk.

Van 28 juni tot 12 juli komen 12 vrijwilligers uit o.m. Turkije, Tsjechië, Mexico, Servië en Rusland naar Vorselaar om het folkfestival mee op en af te bouwen. VIA zoekt nog iemand die deze internationale groep voor twee weken in goede banen wil leiden.

Iets voor jou? Geef je dan snel op als begeleider en neem gratis deel. Want als begeleider betaal je geen inschrijvingsgeld en ook je vervoersonkosten worden volledig teruggestort. Enige vereiste is beschikken over sociale vaardigheden. Als je een sociale opleiding volgt, is dat een pluspunt, maar geen must. Er is geen ervaring vereist.

VIA organiseert deze zomer 16 work@worlds in Vlaanderen. Naast Na Fir Bolg zoekt VIA ook nog begeleiders voor de volgende projecten:

  * Eldorado Winterslag - Genk (05/07-18/07)
  * De Wroeter - Kortessem (10/07-23/07)
  * La Grande Cense - Klabbeek (13/07-26/07)
  * Kasteel Nieuwenhoven - Sint-Truiden (18/07-02/08)
  * Rudolph Steinerschool Lohrangrin - Wilrijk (15/08-29/08)
  * Milieuboerderij Palingbeek - Zillebeke (02/09-16/09)

Meer weten? Kijk in de projectendatabank op www.VIAvzw.be. Durf jij de uitdaging aan? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..