De oorspronkelijke tour van de Canadees / Zweedse Sarah MacDougall was gepland tussen 31 mei en 6 juni. Omdat het Crossroads Festival op 24 mei in Bergen op Zoom haar ook heeft uitgenodigd komt ze een weekje eerder en worden nog een paar optredens gezocht in de periode tussen 25 en 31 mei 2010. Hieronder de oproep van haar agency:

De Canadees/Zweedse altcountry folkzangeres Sarah MacDougall komt eind mei naar Nederland en zal o.a. optreden op het Roots on the Road Festival in Drenthe en bij Acoustic Roots in de Rode Pimpernel in Den Bosch.

De oorspronkelijke tour was gepland tussen 31 mei-6 juni maar aangezien MacDougall nu ook gevraagd is voor het Crossroads Festival (Bergen op Zoom) op 24 mei, 2e pinksterdag, - en zij daarvoor dus een week eerder naar Nederland komt, - is haar agency naarstig op zoek naar extra optredens in de periode tussen 25 mei -31 mei a.s. Hetzij in Nederland, hetzij in België.

Sarah MacDougall is in Zweden, Canada maar ook in Duitsland en Engeland geen onbekende; daar tourt zij regelmatig met groepen zoals de Po'Girl en Vanessa Peters.  Hoewel  ook de Nederlandse en Belgische pers  (rootstime.be -www.altcountryforum.nl- Fileunder.nl -johnnysgarden.nl- ctrlalcountry.be- Plato.nl) niets dan lof hebben over haar laatste cd ‘ Across the Atlantic' (Copperspine Records 2009), trad Sarah nog nooit eerder in de lange landen op. Daar gaat dit jaar eindelijk verandering in komen nu zij samen met Lapsteelspeler Tim Tweedale Nederland aan doet.

Heeft u interesse in een optreden van haar tussen 25 mei-31 mei a.s.?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met YIMA: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


BIOGRAFIE: SARAH MACDOUGALL (CAN) duo. Altcountry/ Americana/ Folk

Sarah MacDougall: lead vocals, acoustic guitar
Tim Tweedale: weissenborn, pedalsteel, dobro, trumpet, bg vocals
De in Zweden geboren maar in Canada woonachtige zangeres en
songwriter Sarah MacDougall timmert stevig aan de weg de laatste jaren. De Altcountry- folkzangeres tourt met haar warme songs en eerlijke teksten de hele wereld over en stond afgelopen jaar o.a. in Canada, Engeland, Scandinavië en Polen. Ook supporte zij artiesten zoals Kim Rhodes, Todd Snider, James Keelaghan en de bekende Canadese folkband de Po'Girl met wie zij in april wederom door Engeland tourt. In mei/juni komt zij voor het eerst naar Nederland en België.
Links:
Website  / MySpace / youtube video's