Noteer alvast 21 tot en met 25 augustus 2011 in je agenda, want dan kun je terug deelnemen aan de Stage voor Traditionele Volksmuziek in Gooik (Vlaams-Brabant, België). Vanaf maandag 4 april om 9u kun je je via www.muziekmozaiek.be inschrijven.

Heb je altijd al draailier willen spelen? Wil je je verdiepen in de speeltechniek van je doedelzak? Of speel je graag muziek in groep? Neem dan zeker een kijkje in het overzicht van de 27 cursussen die worden opgezet tijdens de 33ste Stage voor Traditionele Volksmuziek, en schrijf je in vanaf 4 april. 

Van jong tot oud, van beginner tot vergevorderde, iedereen kan deelnemen aan deze vijfdaagse stageweek.

Om je online te kunnen inschrijven, moet je je eerst registreren op de website (of inloggen, als je ooit al geregistreerd bent). Registreren doe je door in het grijsbruine vak rechtsboven te klikken op Registreren (als je dat al eens hebt gedaan, moet je gewoon inloggen op dezelfde plaats, met je mailadres en paswoord).

Je vult dan je gegevens in waarna je een bericht in je mailbox krijgt met een link om je in te loggen. Vervolgens ga je naar de inschrijvingspagina voor de Stage voor Traditionele Volksmuziek (in het hoofdmenu klikken op Leer - Folk - Opleidingen - Stage Volksmuziek - Inschrijvingen). Daar klik je onderaan op de door jou gekozen cursus. Dan krijg je alle info over die stage te zien en kun je onderaan - door te klikken op het icoontje of de datum - het formulier invullen (opgelet: dat kan allemaal pas vanaf maandag 4 april om 9u).

Wil je meerdere personen (familieleden) inschrijven voor een stage, dan moet je per familielid een apart formulier invullen (dat overeenstemt met de gewenste sessie).

Meer info en inschrijven op www.muziekmozaiek.be.