Coca mailt: Wij, Lies en Coca, zijn op zoek naar een derde muzikant voor de band Kelten zonder Grenzen. We spelen nu voornamelijk balfolkmuziek, muziek waar door grote groepen enthousiast op kan worden gedanst. Daarmee spelen we sinds 2005 voornamelijk op bals en festivals, zoals Castlefest, Folkwoods en de Elf Fantasy Fair. Daarnaast treden we ook op in het clubcircuit en op privé feesten.

We spelen allebei harp en Lies ook draailier. We hebben eerder samen gespeeld met instrumenten zoals viool, gamba en accordeon en daar gaat onze voorkeur ook naar uit. Uiteraard staan we ook open voor andere instrumenten en stijlen: we zijn vooral op zoek naar iemand die onze passie voor muziek deelt en die ook echt tijd en energie wil steken in het opbouwen van een nieuwe formatie. We zijn namelijk van plan om met onze muziek de wereld veroveren!

Benieuwd wie we zijn? Neem vooral een kijkje op onze website. Deze is wel een beetje verouderd, maar geeft een goede indruk van wat we tot nu toe hebben gedaan. Je kan ook meelezen op onze facebookpagina. We wonen zelf in Utrecht en Noordeloos. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur ons een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn nu al heel erg benieuwd wie jij bent, nieuwe Kelt!

www.keltenzondergrenzen.nl
www.facebook.com/keltenzondergrenzen