Viool, accordeon, concertina, mandoline, etc. Zang groot pluspunt, zo laat Tijn Berends namens The Teetotallers via de mail weten. De oproep luidt verder: De jonge, driekoppige folkband ‘The Teetotallers’ is op zoek naar een vierde bandlid. Wij bestaan ruim driee?nhalf jaar en zijn, na het vertrek van onze violist, op zoek naar een nieuwe muzikant. Wij zoeken iemand die ons kan komen versterken met zijn/haar melodie-instrument en bij voorkeur ook zang.

Wij hebben vrij regelmatig optredens, altijd in het weekend verspreid door het land. In de zomer en herfst gemiddeld 2 keer in de maand. Omdat wij uit zowel Den Haag als Groningen komen vinden repetities in het weekend plaats, afwisselend in Den Haag en Groningen. Repetities en optredens komen samen ongeveer 2 tot 3 keer per maand voor.
Wij zoeken iemand die deze tijd heeft, die zijn/haar instrument goed beheerst en die bovenal plezier beleeft aan de muziek. Bekend zijn met Ierse en Schotse folk is ideaal, maar een andere achtergrond is ook mogelijk.
Contact:
Website: www.teetotallers.nl E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel.: 06 13370220

The Teetotallers