Wie boekt Kathryn Claire (eventueel samen met The Lasses) in de periode van 23 t/m 27 april 2014? Sophie ter Schure mailt de volgende info:
Na een korte tour in Nederland in september 2013 keert warmbloedige violiste, zangeres en gitariste Kathryn Claire bij ons terug in april voor een reeks concerten met multi-instrumentalist Chris Hayes. Kathryn, geboren in Portland, Oregon, staat bekend om haar frisse interpretatie van traditionele nummers uit de Angelsaksische traditie, maar ook om haar eerlijke eigen werk.

In de afgelopen jaren heeft ze 4 cd’s met traditionele nummers uitgebracht (met zanger en fluitist Hanz Araki – waarvan één het tot de top 10 geschopt heeft in The Irish Post) en 3 succesvolle soloplaten Haar enthousiaste en aansprekende spel beroert menig publiek en ze is op dit moment aan het touren door Japan, waarna ze in Amerika op 1 maart haar nieuwe cd zal uitbrengen, om een paar weken later ons land en België aan te doen.

Omdat Kathryn het heel leuk vindt om te improviseren en nieuwe harmonieën te bedenken, zal ze in Nederland behalve met vaste begeleider Chris Hayes ook een paar optredens samen spelen met ons eigen folkduo The Lasses (Margot Limburg & Sophie ter Schure). Voor de periode van 23 tot en met 27 april is Kathryn nog op zoek naar een podium in Nederland – met of zonder Lasses. Als u nog iets weet, graag een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (in het Engels) of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mag ook in het Nederlands).

http://www.kathrynclairemusic.com/

http://www.thelasses.wordpress.com

Interview met Kathryn: http://www.omhof.org/meet-kathryn-claire/

Kathryn Claire