Van 12 t/m 18 oktober organiseert de Stichting Volksmuziek Nederland (SVN) in De Glind tussen Amersfoort en Barneveld weer een Herfstweek XXL. Overdag kun je workshops volgen (bij Anneke Frankenberg, SpeelDuo Ephraïm, Zjef Naaijkens, Janos Koolen of Michiel Koperdraat), ’s avonds zijn er optredens en kun je dansen of jammen. De inschrijving loopt. Programma Herfstweek XXL 12 t/m 18 oktober 2014:

's Morgens workshops, 's middags keuzeworkshops (of rusten of wandelen of oefenen o.i.d), 's avonds optredens/dansen/jammen, 's nachts heerlijk slapen in het rustig en rustiek gelegen conferentiecentrum de Glind op de landelijke Veluwe.
Voor bijna een volle week het goedkoopste, meest comfortabele muziek-evenement waarbij je er ook hélemáál uit bent. En vol met nieuwe ideeën, melodieën en muzikale ervaring. En met nieuwe en/of verstevigde banden met muziekliefhebbers.

Anneke Frankenberg - Argentijns avontuur! - tango & folklore - samenspel
Naast tango spelen we vooral de fantastische folkloremuziek van het platteland: chacarera, zamba, bailecito, milonga.

SpeelDuo Ephraïm - Op(maat) naar het Noorden
Een muzikale zwerftocht naar de authentieke volksmuziek van Scandinavië.
Echter, ook de volksmuziek van Benny Andersson (ABBA) komt aan bod!

Zjef Naaijkens - Muziek&teater - Gij zult participeren!
De veelzijdige Zjef Naaijkens zal breed zijn talenten en ervaringen inzetten; waar zijn workshop precies over zal gaan is niet te voorspellen. Meedoen, dan kom je er achter!

Michiel Koperdraat - Haal meer rendement uit jouw muziektalent !
Het gaat om het uitbreiden van je begrip van muziek,  het verdiepen van je expressie en het verbeteren van je prestatie bij het uitvoeren van de muziek

Janos Koolen - The heart of a country song
Country muziek is een heel brede stroming met 'liedjes van het platteland', met een inhoud van alledaags leed en vreugde, waardoor iedereen geraakt kan worden. Muzikaal niet complex en goed te volgen. De boodschap staat nog altijd centraal.

Data Herfstweek: van zondagavond 12 tot zaterdagmorgen 18 oktober 2014
Locatie: Conferentiecentrum De Glind tussen Amersfoort en Barneveld. 
www.ymcadeglind.nl
Een voorkeur aangeven voor een 1-persoonskamer is beperkt mogelijk. Dus op tijd inschrijven. Verder zijn de meeste kamers 2-persoons.
Kosten € 397,50  -   tot 21 jr. €357,75

Meer informatie en inschrijven: De Herfstweek op www.volksmuziek.nl
voor vragen en nadere informatie algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06 344 238 05
voor inhoudelijke vragen over instrumenten, ervaring, workshopinhoud, zie de contactgegevens van de docenten op De Herfstweek op www.volksmuziek.nl.