Kirsten van den Boogaard mailt de volgende oproep:
Robb Murphy, singer-songwriter uit Belfast, Noord-Ierland, komt in oktober 2015 voor zijn inmiddels derde tour naar Nederland en is op zoek naar concerten in de week van 24 oktober 2015 tot en met 2 november 2015.

Wie een huiskamerconcert wil organiseren, of lokaties die interesse hebben in een (semi)akoestisch optreden van Robb Murphy kunnen contact op met Kirsten van den Bogaard via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Robb is een singer/songwriter uit Belfast, Noord-Ierland. In 2011 koos hij voor een solo carrière en heeft in 2012 zijn debuut album Take A Stand uitgebracht. Voor dit album kreeg hij de aandacht van lokale, nationale en internationale radio stations zoals BBC Northern Ireland, BBC Radio Ulster, BBC  6 Music, RTÉ,  KX Radio (Nederland), Universe Radio (Nederland), RTV Arnhem, RTV Oost (en vele andere radio stations) en heeft hij diverse live sessies  gedaan voor BBC Introducing, BBC Radio Ulster, RTÉ en Gifted  Live.

Robb is de afgelopen twee jaar druk geweest met het schrijven en opnemen van een nieuw album.
De album launch zal plaatsvinden tijdens het Belfast Nashville Songwriters Festival op donderdag 5 maart in Belfast. Sleep Tonight zal op 20 maart officieel worden uitgebracht voor het publiek.
Robb schreef het album in Italië in de zomer van 2012 en is in die twee jaar uitgegroeid tot heel wat meer dan het plan dat hij in eerste instantie  had, namelijk het opnemen van een relatief snel op te nemen, eenvoudig akoestisch album.
Hieronder een link naar een blog dat Robb heeft geschreven over 'the making of' van het album:
http://www.robbmurphy.com/RM/Blog/Entries/2014/5/25_Beginnings.html

Diverse gast artiesten waren bij de opnames betrokken, waaronder het Ulster String Quartet (Danny McCann-­Williams, Sian Hetherington, Nicholas Rippon and Thomas Jackson), Amanda Agnew, Percy Robinson.

 Hierbij links naar een aantal nummers van het album die al te beluisteren zijn via Soundcloud:
https://soundcloud.com/robbmurphy/12-sleep-tonight
https://soundcloud.com/robbmurphy/07-the-best-decision
https://soundcloud.com/robbmurphy/08-a-good-place-for-us
https://soundcloud.com/robbmurphy/06-stars


Nog voor het album is uitgebracht, heeft het al lovende kritiek gekregen vanuit de BBC en diverse andere lokale, nationale en internationale radio stations, blogs en magazines,  waaronder ook in Nederland.
http://www.indebanvan.nl/review/recensie-robb-murphy-sleep-tonight/
http://rootstime.be/CD%20REVIEUW/2015/FEB1/CD45.html