Op zondagmiddag 2 oktober 2016 speelt de wereldberoemde Ierse fiddle speler Martin Hayes samen met Dennis Cahill een concert in Tiliander in Oisterwijk. ’s Avonds geeft Hayes dan ook nog een anderhalf durende Masterclass voor Ierse fiddle spelers van elk niveau in Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord.

Martin Hayes, afkomstig uit County Clare, is onder andere bekend van zijn jarenlange duo-schap met gitarist Dennis Cahill en de groep The Gloaming die wereldwijd volle zalen trekt. Zijn expertise reikt van de rustige, traditionele speelstijl van Clare to aan het aan jazz grenzende moderne fusion van Iers en moderne muziek.
In deze Masterclass, die open is voor Ierse fiddlers van elk niveau (basis affiniteit met instrument en Ierse muziek wordt wel verwacht), worden aspecten behandeld als strijktechnieken, interpretaties, variaties en improvisaties. Martin's kennis van de muziek en zijn inspirerende wijze van lesgeven trekken wereldwijd volle zalen en is een must voor een ieder die zijn techniek wil verbeteren of meer wil leren over de expressie van de muziek.

De masterclass kost €45 en wordt gehouden op:
2 oktober 2016
19:00-20:30
Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
Gemullehoekenweg 143
5062 SB Oisterwijk

Voor alle informatie en inschrijven voor deze masterclass gaat u naar: https://www.irishtradmusic.nl/martin-hayes-masterclass-2nd-october-2016/

Voor een fragment van Martin Hayes kijkt u op: https://www.youtube.com/watch?v=BltGIWzNfuo