Thomas Heesters van Blauwgras mailde ons: Onze mandolinist gaat emigreren en daarom zoeken we een opvolger voor hem. Iets voor jou? 

Als er een muziekstijl is waar de mandoline tot zijn recht komt in een bandje, is het wel bluegrass. De band Blauwgras speelt al meer dan zeven jaar bluegrass door heel Nederland en Vlaanderen.We maken serieus muziek, tegelijkertijd is het heel vrolijk wat we doen. Dat gaat ook vanzelf met deze stijl en de teksten die we zelf maken en waarvoor we veel waardering krijgen. Bezetting: mandoline, gitaar, banjo en contrabas. Doordat we in het Nederlands zingen wordt het een beetje muziektheater wat we doen, we spelen vaak voor een luisterpubliek. Terwijl we toch pure bluegrass doen...

Onze mandolinist gaat emigreren en daarom zoeken we een opvolger voor hem. Iets voor jou? 

We repeteren eens in de twee weken in de buurt van Breda, op dit moment altijd op woensdag, en treden gemiddeld eens per maand/zes weken op. Alles altijd in overleg.

Meer informatie: kijk op onze website, op facebook, mail of bel met Thomas Heesters, 06 23681412 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..