Gerard Bouman stuurde het volgende bericht: Wegens het overlijden van onze gitarist/zanger Victor, willen we na ruim 5 maanden een doorstart maken. Daarom zijn we op zoek naar een gitarist/zanger die thuis is in de Ierse-, Schotse- en Engelse folkmuziek. Zingen is een pre maar geen must; we zingen allemaal. We zoeken iemand die een goede basis kan leggen onder uptempo en rustige songs en die jigs & reels kan laten swingen.

Als gevolg van de doorstart willen we naast Ierse-  Schotse- en Engelse folk (geen Dubliners/pubsongs), wat onze hoofdmoot blijft, het repertoire ook uitbreiden naar aanverwante stijlen (bv  Bretons, Bluegrass, Country/Americana). Er is dus ruimte voor eigen inbreng  naast het bestaande repertoire.  We spelen voor ons plezier maar nemen het wel serieus en willen zo snel mogelijk weer kunnen optreden. We zoeken iemand met ervaring, inzet en gevoel voor humor. We zullen tzt doorgaan onder een nieuwe naam.

Onze band bestaat momenteel uit:

Carla: zang,bodhran,kleppers. Tonny: accordeon, zang. Mariette: dwarsfluit,whistles,zang, Gerard: fiddle,mandoline,gitaar,zang.

We repeteren tweewekelijks in Alphen aan den Rijn op maandag

Leeftijd: onbelangrijk, muzikaliteit wel

Spreekt het bovenstaande je aan of wil je nadere info, stuur een bericht!  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie verder:  

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC5hBC_ov1580kIVxCBOHEeA/videos

 
Facebook: https://www.facebook.com/AodhanFolk