De groep Inner Strength die a.s. zaterdagmiddag optreedt tijdens het benefiet-festival voor podiumorganisatie GUO in de Oisterwijkse Kunstkring is op zoek naar een violist(e). Op dit moment neemt zangeres Noortje geregeld de viool ter hand, maar zij wil zich graag meer gaan toeleggen op haar rol als zangeres/frontvrouwe van de groep. Onlangs schreven we nog een recensie over een optreden dat deze Eindhovense groep gaf in het voorprogramma van Fairport Convention (zie rubriek Recensies Concerten d.d.).
Zie hier de oproep van Inner Strength:

Onze zangeres/violiste wil zich in toenemende mate gaan richten op haar rol als zangeres/frontvrouw binnen onze band. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe violist(e). We zoeken iemand met voldoende ervaring, eventueel ook op het podium, die het een uitdaging vindt om onze muziek te (blijven) verrijken met de viool.
Bij voorkeur is het iemand die snel kan inspringen en goed kan improviseren, die het leuk vindt om verschillende muziekstijlen te combineren en die ook regelmatig kan en wil optreden (1 à 2 keer per maand). We repeteren 1 x per week op donderdagavond.
Inner Strength speelt world-folk, een frisse combinatie van wereldmuziek, folk en rock. Volgend jaar bestaan we 5 jaar, we staan dan op diverse festivals en we willen een cd gaan opnemen. Mocht je interesse hebben of iemand kennen die interesse heeft, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel: 040 - 212 68 92 (Kelly). Meer info op http://www.inner-strength.nl