www.ctrlaltcountry.be dé alt.country site in België

Benny Metten is de actieve man achter dé alt.country site in België. Met zijn www.ctrlaltcountry.be focust hij op zowel België als Nederland. Hij stuurde het volgende mailtje om ons allemaal op zijn site te attenderen:

Hallo,
Even voorstellen!
Ctrl. Alt. Country is een e-zine gewijd aan alt. country, country, Americana, Texicana, rootsrock en -pop, singer-songwriters, alt. folk en aanverwante genres. Het focust op de Lage Landen (België en Nederland).
Via dagelijkse updates tracht Ctrl. Alt. Country rootsmuziekliefhebbers op de hoogte te houden van alles wat er beweegt op het vlak van hun favoriete muziek.
Dat gebeurt via recensies, interviews, een nieuwsrubriek met een activiteitenkalender, releasenieuws, een eigen chart, etc. Recent werkten zo bijvoorbeeld Gillian Welch, David Olney, Maria McKee, Eleni Mandell, Rod Picott, Amy Rigby, Rosanne Cash, Ted Roddy en Mike Ireland mee aan bijdragen in het webzine, om er maar enkelen uit te pikken.
Je vindt ons op het internet via: www.ctrlaltcountry.be
Heel graag zouden we ook in jullie links-sectie worden opgenomen.
Uiteraard zullen wij het pleziertje retourneren!
Bedankt bij voorbaat voor de eventuele medewerking!
En veel succes verder!
Met vriendelijke groeten,
Benny Metten @ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.