Yearlings hielden dagboek bij rond releaseparty

De Yearlings gaven zondag 6 oktober een party ter gelegenheid van hun debuut-cd. Deze releaseparty werd een succes en de Yearlings bedanken iedereen die er was en die eraan meewerkte. Zie hier hun mailtje:

Bedankt!
Op de eerste plaats willen we iedereen bedanken die vorige week zondag aanwezig was op onze releaseparty
in De Vloer. Wij vonden het - mede dankzij de fantastische inbreng van Lazy Sunday Dream en J Perkin - een
erg geslaagde middag, hopelijk jullie ook.
Wie foto's wil bekijken kan terecht op onze website www.theyearlings.com. We hebben we in de week van onze releaseparty ook een dagboek bijgehouden voor de muzieksite Musicfrom.nl. Onze belevenissen kun je nalezen op http://www.musicfrom.nl/columns/?id=6473.
Nieuwe recensies
Er zijn weer een paar hele fijne recensies van onze debuutplaat verschenen, o.a. in Heaven ('...voortreffelijk snarenwerk'), Country Gazette ('...van on-Nederlands hoog niveau') en Aloha ('...is hier sprake van een opmerkelijk debuut'). Je kunt de recensies bekijken op onze website.
Daar vind je ook enkele Yearlings-artikelen die de afgelopen weken in de pers zijn gepubliceerd (o.a. in Utrechts Nieuwsblad, Dagblad De Limburger en Trajectum).
Optredens
21 oktober: Het Hoge Woord, Café Hofman, Utrecht (akoestisch, aanvang: 20.00 uur) 3 november: Crossroads-sessie bij BRTO, Bergen op Zoom 29 november: De Gouden Leeuw, Wijk bij Duurstede
The Yearlings