Hardpan heeft nog een paar data vrij tijdens tour

Jos van den Boom, een van de drijvende krachten achter de lokale omroep BRTO in Bergen op Zoom is een
bezield muziekliefhebber. Hij stuurde ons onderstaand bericht met de nadrukkelijke toevoeging: "Ik ben slechts een liefhebber van genoemde artiesten en sta verder buiten de organisatie van de tour!". Wij zijn gevoelig voor zo'n enthousiasme, dus plaatsen we deze oproep graag.

Beste muziekvrienden,
Zo nu en dan steken enkele getalenteerde muzikanten de koppen bij elkaar en levert dit nog véél meer op
dan de som der delen.... In het geval van HARDPAN is dat ook het geval.
Hardpan bestaat uit THODD THIBAUD, JOSEPH PARSONS, TERRY LEE HALE EN CHRIS BURROUGHS.
Half juli verschijnt van dit illustere gezelschap het langverwachte album HARDPAN. De opnames voor dat album werden gestart op 12 (!) september 2001 en vonden plaats in Tucson, Arizona. Dat moet een speciale gebeurtenis zijn geweest, want op dat moment stond het leven in Amerika natuurlijk geheel in het teken van de dramatische gebeurtenissen van één dag eerder....
In september/oktober 2002 komen genoemde heren naar Nederland en België om hun eerste gezamenlijke
album te presenteren. Wie zou dat willen missen? HARDPAN heeft nog een aantal data vrij en is dus te boeken. Dat kan via Joseph Parsons himself (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen en alvast wat Hardpan-geluiden wil horen, kan terecht op de website van Blue Rose Records. Op die site zijn een 4-tal liedjes (in de volle lengte) te horen! ( http://bluerose-records.de/index.asp ) Laat deze kans niet schieten en boek HARDPAN. U zult er geen spijt van krijgen!