Maarten Clercx wil Ierse band versterken

Maarten Clercx uit Limburg stuurt ons een mailtje, waarbij hij ter illustratie van zijn muzikale capaciteiten twee geluidsfragmenten meestuurt. Die zetten we niet op de site, maar wel zijn verzoek om in contact te komen met andere folkmuzikanten in midden Limburg. Maarten zou graag in een Ierse band spelen:

…Eerst even voorstellen : Mijn naam is Maarten Clercx, 44 jaar en woonachtig in de omgeving van Roermond. Al enige tijd heb ik heel veel zin om in een ierse band te spelen. Zoeken in deze omgeving heeft mij tot dusverre helaas niets opgeleverd. Of dit ligt aan mijn woonomgeving (vooral veel fanfares) of aan mijn gebrek aan contacten in het folkwereldje weet ik niet.

Ik ben geen beginner maar ook geen professional. (hier volgen in de mail ter illustratie de twee geluidsfragmenten, red.ff) Willen en kunnen jullie mij in contact brengen met mensen die hetzelfde willen als ik en ongeveer hetzelfde niveau hebben?

Vriendelijke groeten, en hopend op een reaktie,

Maarten Clercx, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.