Na een Schotse zomer in Nederland met verregende festivals en evenementen vindt powerfolkband Scrum dat het tijd wordt om te genieten van muziek en drank zónder paraplu. Daarom heeft de band enige tijd geleden de nieuwe single No Rain In The Pub gratis beschikbaar gesteld.

Scrum is een stevige rockband aangevuld met authentieke folkinstrumenten zoals viool, tin whistle, bagpipe, banjo en mandoline. De groep staat voor feest en is geïnspireerd door o.a. The Dubliners, Flogging Molly en Dropkick Murphys. Diverse zomerfestivals werden al onveilig gemaakt, dit najaar duiken ze de theaters in. Met de release van de single No Rain In The Pub, afkomstig van hun tweede album Killing Time, luidt Scrum het programma A Night At The Pub in. Er worden 35 theaters aangedaan, een aantal voorstellingen is al uitverkocht.

Scrum is:
Barney - Bagpipe en tinwhistle, Skottie – Zang, gitaar, banjo en mandoline, Marco – Bas en zang, Ossie – Drums en zang, Corné – Viool, Robin – Gitaar en zang

In samenwerking met Proost! Magazine is besloten om No Rain In The Pub gratis beschikbaar te stellen aan én alle kroegen én alle kroegtijgers én alle muziekliefhebbers. Om het nummer te downloaden ga je naar: http://www.scrummusic.nl/nl/media/no-rain-in-the-pub-actie/.

Bevalt het nummer en wil je de groep steunen, dan kun je het nummer ook via iTunes kopen.