Laatste kans inschrijving workshop flamenco-dans bij GUO

Snelle beslissers kunnen zich nog tot volgend weekend (7 september) inschrijven voor de laatste plaatsen in de workshop flamenco-dans op zaterdag 20 september bij podiumorganisatie 'Groeten Uit Oisterwijk'. Deze middag-workshop is onderdeel van een all-in programma, met naast dansles en dansdemonstratie ook consumpties, Spaans etentje en 's avonds bezoek aan een oog en oor strelende muziek- en dans-show door het flamenco-gezelschap rond de Spaanse zigeuner-diva Amparo Cortes.

In de workshop laat het flamenco-danspaar Gemma & Lucas Gladdines van Los de Malaga dansliefhebbers kennismaken met flamenco- en andere Spaanse dansen. Deelname staat open voor elke dans-enthousiasteling, vereist geen basisniveau en er wordt makkelijke kleding en schoeisel aanbevolen. Om alle deelnemers goed aan bod te kunnen laten komen, houdt GUO het aantal inschrijvingen beperkt en verwerkt ze inschrijvingen in volgorde van binnenkomst.

Wie alleen de avondvullende flamenco-show rond Amparo Cortes wil bezoeken, kan ook nog reserveren. Dat geldt overigens voor alle 18 concerten, dans- en zang-workshops en cabaretvoorstellingen van GUO komend seizoen, zolang er nog geen uitverkocht zijn. Digitaal kan dit via de website: www.do.nl/guo.

Voorlopig is GUO met haar activiteiten nog gestationeerd in De Kunstkring aan de Stationsstraat. Volgens bouwplanning verhuist ze rond de jaarwisseling maar de theaterzaal van het in aanbouw zijnde cultuurcluster De Tiliander aan het Lindeplein. 'Hoe ik pudding ruik' van Brabants cabaretier Mark van de Veerdonk betekent dan op 24 januari voor GUO de openings-voorstelling in de nieuwe zaal.
Info en reserveringen: GUO-foon: 013 - 5210175
Website: www.do.nl/guo E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.