Praatcafé in 't Smiske: Trek me uit de Vlaamse Klei

In samenwerking met Gemeenschapcentrum de Kroon in Sint-Agatha-Berchem organiseert 't Smiske in Asse praatcafés. Onder leiding van gastheer Luc Safloer doen grote namen uit de Nederlandstalige muziek hun zegje.
Aanstaande zondagmiddag is er de eerste van drie afleveringen. Dan wordt het thema Vrouwen in het Vlaamse Lied besproken door Eva De Roovere (Kadril, Oblomow), Yasmine en Liliane Saint-Pierre. Aansluitend is er een concert met Eva De Roovere en Gerry De Mol met hun programma Kleine Blote Liedjes (zie ook onze rubriek cd-nieuws).
Op zondag 25 mei praten Raymond vh Groenewoud, Elvis Peeters en Guido Belcanto over het thema: Het levenslied: autobiografisch? Aansluitend concert met Raymond vh Groenewoud met saxofonist Bertus Borgers (de avond ervoor treden ze ook op vanaf 21 uur) Entree 12 euro.
Zondag 1 juni 2003 15 uur is er praatcafé met Jan De Smet (de Nieuwe Snaar), Jo Lemaire en Johan Verminnen. Thema: Het Vlaamse Lied internationaal bekeken Aansluitend concert het Ukulogisch Museum met Jan De Smet. Entree: 10 euro
Vrijdag 27 juni 2003: Vlaamse fuif, met optreden van Moordgrieten en Melkmuilen. Enkel Nederlandstalige muziek met o.a. DJ Jan Rap
Reserveren voor de praatcafés gewenst via 0479/29.90.09 (Reinout)