Katoenclub Arnhem biedt podium aan veel muziekstijlen

In De Katoenclub in Arnhem zijn er naast het restaurant en café wekelijks van woensdag tot en met zondag activiteiten vooral gericht op live-muziek in de concertzaal van de Katoenclub. Iedere woensdag is er jazznight, variërend van jamsessies tot lichtshows door studenten van het Arnhemse conservatorium. De donderdagen worden afgewisseld met jamsessies en standup comedy. Iedere vrijdag en zondag worden er live-bands geprogrammeerd en op zaterdag zijn er regelmatig terugkerende evenementen.

Deze maand is er bijvoorbeeld op zondag 11 mei een concert door singer-songwriter Danny Vera (21 uur) en donderdag 22 mei is er vanaf 21 uur een Latin Dance Party. Alle tropische muziekstijlen zullen gedraaid en gespeeld worden. Dansentertainment met live muziek onder de bezielende leiding van Edsel Lucas.

DANNY VERA
Zondag 11 mei treedt Danny Vera op. Talent genoeg in Nederland, maar vaak ontbreekt het aan richting, toewijding en een einddoel. Aan alle drie geen gebrek bij Danny Vera. De begaafde singer-songwriter heeft altijd geweten hoe de in zijn slaapkamer geschreven nummers uiteindelijk moeten gaan klinken. Je mag zijn muziek country noemen, daar heeft Danny als liefhebber van het genre geen moeite mee, maar de lading dekken doet het niet. Zijn palet omvat immers ook rockabilly en eigentijdse MOR. Geen Vera-nummer dat niet lekker in het gehoor ligt, alle songs hebben hitpotentie. " Sommigen zullen mijn muziek wel commercieel vinden," haalt hij de schouders op, "maar ik heb er helemaal geen moeite mee om muziek te maken voor een breed publiek." En dan lachend: "Bovendien, wat is commercieel als je in 2003 nog met een vetkuif rondloopt?"

KATOENCLUB ARNHEM, Roermondsplein 31, Arnhem, Tel. 026 4459224, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.katoenclub.nl