Nieuwe website over nederpop-classics

Jos van den Boom van het BRTO-radioprogramma Crossroads stuurde ons het volgende bericht:

Beste muziekvrienden,

Regelmatig bestook ik jullie met informatie over de akoestische sessies die ik in de televisiestudio van de BRTO opneem ten behoeve van mijn radioprogramma Crossroads. Wellicht is het goed te weten dat Crossroads niet het enige BRTO-programma is dat op fanatieke wijze met muziek bezig is.
Sinds jaar en dag presenteert Andre Steijns voor onze omroep zijn programma PAPERLATE, waarin hij symfonische rockmuziek laat horen. In dat programma had hij in de afgelopen jaren de allergrootste muzikanten uit dat genre te gast. (www.paperlate.nl )
Sinds kort is ook Michel Breuker bij de BRTO actief. Elke maandagavond besteedt hij in zijn programma aandacht aan 1 bepaalde band uit de Nederpop geschiedenis. In samenwerking met Louis Rentrop, o.a. webmaster van de sites van Paperlate en Uriah Heep, hebben Andre en Michel het initiatief genomen voor een Nederpopclassics-website.
De site is sinds kort in de lucht. Weliswaar verkeert de site nog in een opbouwfase maar reeds nu is een bezoekje de moeite waard. http://www.nederpopclassics.tk/

Bij voorbaat dank, Jos van den Boom Crossroads BRTO-radio Bergen op Zoom