EWOB 2005 zoekt vrijwilligers

Op 5, 6 en 7 mei 2005 wordt in ’t Trefpunt in Voorthuizen (NL) het achtste EWOB (European World of Bluegrass) festival gehouden. Een bluegrass festival met bands, workshops en een trade show. Overigens is de hele maand omgedoopt in meimaand bluegrassmaand.

De EWOB 2005 organisatie kan nog (vrijwillige) hulp gebruiken.
Wat kun je voor ons betekenen?

Ter plaatse:
- ontvangst van de bands
- ontvangst van het publiek

We hebben al een aantal medewerkers, maar aangezien die ook van bluegrass houden, willen we er graag meer, zodat ieder voor een beperkte tijd ingezet wordt, en daarnaast tijd heeft op andere manieren aan het festival deel te nemen. Dus als je je bv. enkele uren beschikbaar wilt stellen, is dat ook erg welkom.

Contact: Ronald Groot, telefoon 0342 421363, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de voorbereiding:
- ondersteunend/uitvoerend werk op PR-gebied, zowel lokaal (Voorthuizen e.o.) als landelijk
- administratieve werkzaamheden i.v.m. aanmeldingen

Je ‘valt’ dan onder een van onze vaste werkgroepleden, dus hoef je niet meteen alle vergaderingen bij te wonen.

Misschien heb je zelf ideeën waar wij nog niet op gekomen zijn, maar die het festival en/of de EWOB maand ten goede kunnen komen. Ook dan willen we graag van je horen, zeker als je er zelf aan wilt werken...

Contact : Rienk Janssen, telefoon 0599 312663, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over o.a. het festival : www.ebma.nl.