Joost van Es, van bluegrassband 4 Wheel Drive, laat weten dat de band in juli op tournee gaat in Ierland. Op 19 juli staan ze geprogrammeerd in The Cobblestone in Dublin, een gezellige pub vlakbij de oude Jameson Distillery.

De band is op tournee in Ierland van 14 t/m 19 juli, op diverse festivals en in culturele centra, maar een optreden in The Cobblestone is bijzonder. Dit is dus een tip voor alle muziekliefhebbers die dan in Dublin zijn. Van Es: "al is het maar om te laten weten dat traditionele Ieren maar wat graag naar Bluegrass luisteren, tenminste dat is onze serieuze ervaring!"

Het optreden vindt plaats in de Back Room van The Cobblestone, een apart zaaltje waar zeer regelmatig concerten worden georganiseerd. Het is de bedoeling dat men daar lekker kan genieten van de muziek, zonder storende bargeluiden of mensen die zitten te kletsen tijdens een stille ballade.

De bezetting van 4 Wheel Drive: Joost van Es (viool, zang), Alfred Bonk (contrabas, leadzang, tenor), Paul van Vlodrop (mandoline, banjo, zang), Jan Michielsen (gitaar, zang), Jürgen Biller (5-string Banjo, basstem)

The Cobblestone, woensdag 19 juli, deur open om 21:00 uur, entree is 12 euro, wie vooraf reserveert via e-mail betaalt 2 euro minder. Het hele programma van de muzikale activiteiten staat op www.musiclee.ie/frames/monthly.htm.

Zie ook: www.dublinks.com (Bars and Pubs, vervolgens klikken op Cobblestone).
 
Website 4 Wheel Drive: www.4wdmusic.nl.