Ademhalingstherapeut Ruud van der Wel is vanochtend (maandag 4 september) flink geschrokken toen hij naar zijn werk ging. Er bleek een inbraak te zijn geweest in het Rijndam Revalidatiecentrum in Rotterdam en zijn speciaal aangepaste muziekinstrumenten waren meegenomen, plus nog wat dure geluidsapparatuur.

Ruud van der Wel is hierdoor geshockeerd, maar vooral de kinderen met een progressieve spierziekte die therapie volgden zijn de dupe. Daarom is het van belang om alles te proberen om die instrumenten terug te krijgen. Aangezien ze aangepast zijn, hebben de dieven er toch niets aan en de therapie kan niet zonder. Hij mailt ons:

Jullie zullen begrijpen dat ik geshockeerd ben en dat dit niet  zomaar een inbraakje is. Hier zijn grenzen overschreden.

En dat terwijl er net zulke leuke ontwikkelingen aan zaten te komen. Om te laten zien wat ademhalingstherapie is kijkt u op www.mybreathmymusic.com/video (o.a een aantal filmpjes van onze leerlingen).

Mocht u andere adressen weten  waar deze mail terecht moet komen schroom dan niet. Ik zoek de publiciteit, de instrumenten zijn zo uniek dat het opvalt als ze worden aangeboden. Erg vervelend is dat de instrumenten niet meer worden verkocht in Nederland en dat het mij veel inspanning heeft gekost om ze aan te schaffen. Verder geen paniek, ik weet zeker dat ik de boel weer op de rails kan en zal zetten!!

N.B   Op het Lodewijk Rogier college heb ik gelukkig nog wel mijn spullen
compleet.

Namen van de belangrijkste  apparatuur die ik  kwijt ben
YAMAHA WX5 en WX11
YAMAHA VL 70

Mocht u ooit iets tegenkomen, mail mij dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ruud van der Wel