Van maatschappij Volkoren ontvingen we drie uitgaven, met als bindende factor Minco Eggersman. Hij bracht een soloplaat uit, er is een dvd van zijn band At The Close Of Every Day, en hij maakte de compilatie voor The Pet Series.

ME - The Wagon Fair - Volkoren 10

The Wagon Fair verscheen in september vorig jaar en is een solo-album van Minco Eggersman (initialen ME), die hiervoor inspiratie vond in een documentaire over de Amish. Hij schreef alle twaalf nummers en produceerde ook zelf de cd. Gastmusici zijn Abne Herrebout op bas, Lydia Wever op piano en zang, Thomas Denver Johnsson op harmonica en Fredrik Wilde op pedal steel.

At The Close Of Every Day - The Sound Of Someone Watching Me - Volkoren 11

Minco Eggersman is ook frontman van At The Close Of Every Day. Van deze band is in oktober een dvd verschenen met live opnamen in de Ancienne Belgique in Brussel en een gastoptreden van David Eugene Edwards. Van dit optreden is ook een gelijknamige cd uit. De dvd bevat een aantal extra's, zoals een wandeling door Brussel met de band, een live session en een interview, foto's en backstage opnamen.

The Pet Series vol. 4, Volkoren 12

Na hond, kat en vogel, is nu de vis aan de beurt als centraal huisdier voor de reeks The Pet Series. Minco Eggersman is verantwoordelijk voor de compilatie, het grafisch ontwerp is van Daniel Thomassen. De serie albums is bedoeld om het publiek kennis te laten maken met allerlei bands die rustige muziek maken. Op deel 4 is het hoesje niet te lezen (zwarte letters op een vrij donkere blauwe achtergrond, zelfs een gewone loep mocht niet baten), maar internet biedt uitkomst. Via de site van Volkoren vind je de inhoud van de cd ook. The Pet Series, vol. 4 bevat stukken van: Giardini di Miro, Honey For Petzi, Spinvis, Tiebraker, Thomas Denver Johnsson, Lillium, ME, The River Curls Around The Town, Krakow, Sarah Hepburn, Rameses III, Multi-Panel.

Zie ook: www.mincoeggersman.com, www.atthecloseofeveryday.com, www.thepetseries.com, www.volkoren.com.