De Groningse folkband Town of Saints brengt op 5 oktober 2018 een nieuw album uit met de titel Celebrate. Na de eerste single Up In Smoke volgt nu de tweede single Celebrate, die dezelfde titel draagt als het te verschijnen album en welke nu overal beschikbaar is. Na release volgt er een albumrelease tour, waarvoor tickets nu te koop zijn.

Na het uitkomen van No Place Like This, het laatste album van Town of Saints, was er een jaar vol tours en festivals. Hierna volgde een lange periode van bezinning waarin er bijna werd besloten om te stoppen. Dit plan veranderde toen Harmen en Heta opeens weer een aantal shows speelden als duo. Helemaal terug naar het begin, met zo weinig mogelijk middelen zoveel mogelijk bereiken. Daarna was er weer inspiratie voor nieuwe muziek, zo komt op 5 oktober het nieuwe album Celebrate uit. Harmen, zanger van Town of Saints, over het nieuwe album: “Hoe zullen we ons gedragen als het ‘einde van de wereld’ opeens aanstaande is? Celebrate gaat niet over het einde van de wereld zelf, maar over menselijk gedrag rond deze apocalyps. Tegelijkertijd staat het symbool voor het achterlaten van een chaotische, onvoorspelbare tijd.
 
Het album Celebrate wordt uitgebracht op 5 oktober 2018. Pre-order het album nu via de website van Snowstar. Single Celebrate is nu te vinden op Spotify, Apple Music, iTunes, Deezer en Bandcamp (volg deze link). Bekijk de lyric video op YouTube.

Town of Saints gaat dit najaar op albumrelease tour. Ze spelen op de volgende plekken:
24/11 Amen, De Amer                                  
25/11 TivoliVredenburg, Utrecht                  
30/11 Merleyn, Nijmegen                             
07/12 V11, Rotterdam
08/12 Cinetol, Amsterdam
09/12 Hedon, Zwolle
14/12 Vera, Groningen
Tickets nu te koop via http://www.snowstar.nl/shows/