Peter Habets (Matzko):

Mijn lief Frauke uit België

Het mooiste moment, tja, als ik na ga wat het afgelopen jaar gebeurd is binnen mijn eigen band, MATZKO, en om me heen kan ik inderdaad een aantal dingen noemen.

Als eerste mijn lief Frauke uit België. Zij die ik leerde kennen tijdens een optreden opeen festival te Hansbeke (BE), waarna we 's morgens met de tourbus met z'n tweetjes naar de Zeelandse kust zijn gereden om daar elkaar nader te leren kennen(….)

Halverwege het jaar lekker swingen in W2 te Den Bosch met de MODENA CITY RAMBLERS. Het bijwonen van een tweetal ongelooflijke goede concerten van FAIRPORT CONVENTION, waar ik uitgebreid kon spreken met violist Chris Leslie.
DRANOUTER, WAUW, 4 uur zoeken naar je auto(!!).
Een 40 waanzinnige optredens met m'n mede matzkootjes,en de violiste KARIN van KOOTEN die zich bij de band voegde waar ik al jaren van droomde…..

Het is een waanzinnig folkjaar geweest en zeker de moeite waard. Qua cd's moet ik eerlijk toegeven dat ik niet zo'n cd koper ben omdat ik liever een concert live meemaak dan luister op geluidsdrager. Dus daar ga ik me niet over uitlaten.

2003 was een vruchtbaar jaar, en iedereen die dit leest, een goede jaar wisseling en tot…….

Peter