Een nieuwe cd van Sido Martens? Een echte schijf met fonkelnieuwe liedjes? Jawel, de Friese bard is druk aan het schrijven en opnemen geweest en heeft zoals we van hem gewend zijn veel aandacht voor de vormgeving waarin deze plaat gestoken is. Zijn album Koester is nu bij hem te bestellen (en de eerste 100 klanten krijgen ook nog eens een presentje dat in deze tijden heel toepasselijk is).

Hou maar eens gevoelens op afstand. Tem je emoties maar eens als je hart en ziel smachten. Verlangen naar meer dan alleen een blik. Naar een hand op je schouder, Naar een arm om je heen. Naar huid op huid. De geur van die ander, het eelt op een hand, de schitter in een oog of de glans op die lippen. We koesteren de herinnering.

De afgelopen maanden worstelde ook Sido Martens. Er stuiterbalde van alles door zijn hoofd. Uiteindelijk restte de muziek, voor hem toch een soort van levenselixer. En zo moest Sido Martens terugkomen op zijn besluit in 2019 te stoppen met het uitbrengen van muziek. Het is nooit te laat om opnieuw te beginnen.

sido martens - koester

Nu ligt zijn cd/boekje Koester, vormgegeven als een ouderwets schoolschrift, klaar om zijn weg te vinden naar de liefhebbers. Zeventien nieuwe Nederlandstalige liedjes, geschreven en opgenomen in de periode mei t/m september 2020. Gelukkig kreeg Sido Martens hulp van zijn steun en toe verlaten in de muziek Hubert Heeringa, Meine Bruinsma en Ruben Mulder. Bart van Poppel nam de productie op zich.
 
Bij de eerste 100 stuks zit als bonus een onmisbaar en wellicht wettelijk verplicht attribuut in deze barre tijden: een mondkapje. Niet zomaar een mondkapje, maar een met het door Janne Martens getekende logo van Koester. Het is een tweelaags mondkapje waar een filter in past, het is wasbaar en dus herbruikbaar.
Een exemplaar van de cd/boekje Koester reserveren kan via www.sidomartens.nl.