Eind januari bracht de Arnhems/Nijmeegse folkrockband Maggie’s Flock haar allereerste single uit op de bekende platforms als Spotify, Apple Music en iTunes. Gedurende 2020 zal Maggie's Flock elke maand een nieuw nummer van hun eerste studioalbum uitbrengen. In december is het album compleet en zal het verschijnen onder de titel Party at the Cemetery.

De single met de titel Battle Song is de eerste uit de reeks. Op de single hoor je het kenmerkende geluid van de band in optima forma: Celtic folkrock met een herkenbare whistle-melodie, aanstekelijke vocalen en het krachtige geluid van de band hierachter.

Op donderdag 23 januari was Maggie’s Flock live te zien als supportact voor de Britse band Ferocious Dog in Luxorlive te Arnhem

Op 23 februari volgt de single Bored Beyond Death. De nieuwe release is ook te vinden op alle  bekende platforms zoals Spotify, Apple Music en iTunes.
Bored Beyond Death is de tweede uit een reeks van maandelijkse single-releases. In december zal er dan een album verschijnen onder de titel Party at the Cemetery.
In de februari release gaat de band in een hogere versnelling en laat ze zich van haar punky kant zien!

Maggie's Flock is binnenkort te bewonderen in De Groene Engel Oss op 15 maart en op 27 maart in O'Casey's te Den Haag.

Maggie's Flock v.l.n.r: Edwin Steenstra, Neil Macfarlane, Gijs Nielen, Roel Seidell, Hub Rasker, Etienne Pronk
Maggie's Flock v.l.n.r: Edwin Steenstra, Neil Macfarlane, Gijs Nielen, Roel Seidell, Hub Rasker, Etienne Pronk

Links:
https://open.spotify.com/album/6qDxrQZJcNcRB1BXene95q?si=yErpXPWKSxSEN9CDCJLcgg

https://www.maggiesflock.com

https://www.facebook.com/MaggiesFlockMusic